Maritha Kok gekozen tot Paraveterinair van het Jaar

Paraveterinair dierenartsassistent Maritha Kok van Dierenartsenpraktijk Oost-Betuwe uit Bemmel heeft de titel Paraveterinair van het Jaar 2015 veroverd. Op 5 november won zij de spannende finale.

Acht finalisten lieten zich van hun beste kant zien in het Paraveterinair trainingscentrum van Groenhorst Barneveld. Een kennistest was het eerste onderdeel van de krachtmeting. Daarnaast voerden ze diverse praktische opdrachten uit, onder toeziend oog van assessoren. De vakjury, bestaande uit dierenarts-docenten, leden van Vedias en de Paraveterinair van 2014, Alice Kondylakis, koos als uiteindelijke winnaar Maritha Kok.

Over winnares Maritha zei de jury:  “Naast het goed uitvoeren van de tests, maakt ze een grondige indruk. Ze is een rustige persoonlijkheid en kijkt altijd vrolijk.”  Sharon Gonggrijp van dierenartsenpraktijk Schonauwen uit Houten eindigde als tweede en de derde prijs ging naar Astrid Smit die als paraveterinair werkzaam is in het bedrijfsleven.

De winnares ontvangt een prijzenpakket bestaande uit onder andere een opleidingscheque voor nascholing,  een jaar gratis diervoeding, een jaar gratis huisdierverzekering en een jaar gratis antivlooienproducten.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Door: Redactie
Mis geen artikel. Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief.
E-mail: