Hetty Schreurs wordt afdelingshoofd bij Wageningen Bioveterinary Research

Hetty (van Beers)-Schreurs wordt per 1 januari 2018 afdelingshoofd Infectie Biologie bij Wageningen Bioveterinary Research (WBVR). Schreurs is nu nog directeur van de Stichting Diergeneesmiddelenautoriteit (SDa). Zij blijft tot 1 mei beschikbaar voor de SDa.

Ludo Hellebrekers, directeur WBVR, is blij met de komst van Schreurs: “Hetty kent ons werkveld van binnen en van buiten. Met haar halen we een sterke verbinder binnen, zij kent de diergeneeskunde, landbouwhuisdierensectoren, bedrijfsleven en overheid, en heeft oog voor de medewerkers.”
Schreurs vult aan: “Ik zie ernaar uit deel uit te maken van WVBR en de afdeling Infectie Biologie in het bijzonder. Samen kunnen we stappen zetten om dieren gezond te houden, in het belang van mens en dier in binnen- en buitenland.”

Schreurs was eerder werkzaam bij onder andere de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht, de Gezondheidsdienst voor Dieren en de Universitaire Landbouwhuisdierenpraktijk. Ze is lid van de Raad voor Dieraangelegenheden.

Foto: WBVR

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Door: Redactie
Mis geen artikel. Ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief.
E-mail: