Adverteren

Bereik alle veeartsen en veehouders in Nederland. Dát bieden wij met de vakbladen Veearts, Veehouder en Veearts en de website veearts.nl.

Onze visie

Er bestond geen blad of website dat zich puur richtte op gezondheid en ziekte van landbouwhuisdieren. Voor informatie over diergezondheid moesten veeartsen en veehouders verschillende vakbladen lezen en websites bezoeken. Dat kostte veel tijd. Wij vonden het de hoogste tijd voor vakbladen en een website die zich helemaal richten op actuele en onafhankelijke informatie over diergezondheid.
Met Veearts, Veehouder en Veearts en veearts.nl willen we ook dat informatie over diergeneesmiddelen beschikbaar blijft voor veehouders. Juist zij moeten alle mogelijke informatie hebben om hun vee gezond te kunnen houden.

Boodschap overbrengen

Je wilt snel en eenvoudig je boodschap overbrengen op je doelgroep: veeartsen en veehouders. Via onze vakbladen ‘Veearts’ en ‘Veehouder en Veearts’ én de website ‘veearts.nl’ bereik je alle 1.200 veeartsen van Nederland. Deze veeartsen begeleiden gezamenlijk alle veehouders in Nederland. Dat betekent dus dat je via onze vakbladen en website indirect ook in contact komt met alle circa 26.000 Nederlandse veehouders.

Geïnteresseerd?

Bel onze media-adviseurs op +31 (0)317 46 56 88. Zij helpen je graag verder.
Of download hier alvast uw mediakaart.

Van en voor veehouder en veearts

Onze vakbladen Veehouder & Veearts, Veearts en deze internetsite Veearts.nl zijn van en voor de veearts en de veehouder. De redactieraad bestaat uit twaalf dierenartsen die samen zorgen voor artikelen die de veehouder ondersteunen bij het gezond houden van zijn vee.
veearts.nl bevat ook een Dierziekten-ABC met informatie over de belangrijkste ziektes bij rundvee, varkens, pluimvee, schapen, geiten en paarden.