Partnerbericht van Ceva

Nieuw van IDT Biologika: Respiporc FLU3 griepvaccin varkenshouderij

Respiporc FLU3 is een vaccin tegen het griepvirus bij varkens, dat ontwikkeld en geproduceerd is door IDT BIOLOGIKA GmbH uit Dessau-Rosslau in Duitsland.

IDT Biologika, een Duits familiebedrijf, lanceert haar trivalent griepvaccin voor varkens in heel Europa. RESPIPORC FLU3, het originele vaccin, beschermt efficiënt tegen de huidige circulerende subtypes H1N1, H1N2 en H3N2 van het varkens influenza virus.

Werkend vanuit het concept “alles in één hand”, biedt IDT Biologika een complete oplossing met inbegrip van serologische en virologische diagnostiek met aansluitend subtypering.    Een volledige ondersteuning van analyse van het probleem tot het punt van het ontwikkelen van een plan van aanpak is de taak van het technische support team IDT Biologika.

Als het influenza virus toeslaat in de hedendaagse varkenshouderij, zien we niet enkel meer  de typische griepachtige klinische symptomen. Naast de acute vorm zien we steeds vaker een aanhoudende “chronische” vorm, een endemische vorm of menginfecties van het influenzavirus.

Voor meer achtergrond informatie kunt u terecht www.swine-influenza.com of contact opnemen met IDT Biologika Benelux op telefoon nummer: +316-29038612 of e-mail: Benelux@idt-biologika.comvoor diagnostische mogelijkheden.

Jurgen van Leuteren
Sales Manager Benelux
+31-629038612

Silke Wacheck
International Technical Service Manager
+49 -34901 88 55 660
techsupport@idt-biologika.com

Alle berichten van Ceva op Veearts.nl