Ceva partnerberichten

Ceva Santé Animale is een veterinair farmaceutisch bedrijf actief in de ontwikkeling, productie en distributie van diergeneesmiddelen voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Lees over Ceva onderaan deze pagina

▲ Naar boven

Over Ceva

Ceva Santé Animale is een veterinair farmaceutisch bedrijf actief in de ontwikkeling, productie en distributie van diergeneesmiddelen voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Op deze vakgebieden hebben wij toegewijde teams die zich erop toeleggen om aan de specifieke vraag te voldoen. Wij streven continu naar het vinden van betere oplossingen voor bestaande en opkomende ziektes, om zo de diergezondheid, het dierenwelzijn en de productiviteit te verbeteren.

Ceva is een internationale speler, met vestigingen in 45 landen en vertegenwoordiging in meer dan 110 landen. Ceva telt 12 onderzoekscentra, 25 productielocaties en meer dan 5.000 medewerkers wereldwijd.

Onze visie

De gezondheid van dieren, mensen en de planeet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de gezondheid van dieren en onze omgeving te beschermen, beschermen we onze eigen gezondheid en toekomst. Hierbij zijn voedselvoorziening, voorkomen van zoönoses (bv. Q koorts) en het samenleven met een gezond huisdier drie belangrijke peilers.

Onze waarden

Bij Ceva staat de klant centraal. Bij het zoeken naar oplossingen houden we rekening met de specifieke zakelijke ambities, behoeften en uitdagingen van de klant. We bouwen sterke, langdurige relaties op en werken als partners, waarbij we samen nieuwe oplossingen en innovaties ontwikkelen.

Onze ondernemersgeest stelt individuen in staat om sneller resultaten te behalen. We delen kennis en grijpen kansen. We denken en doen dingen op een creatieve manier. Dit alles om de best mogelijke oplossingen voor onze klanten te vinden.

Solidariteit gaat over teamwerk. Ons gezamenlijk doel is om 's werelds grootste uitdagingen in diergezondheid te bestrijden. We geven individuen de ruimte om beslissingen te nemen en we respecteren elkaars werk. Dit strekt zich uit tot in de wereld van onze klanten waarmee we een open samenwerkingsrelatie onderhouden.

Onze innovatiemindset houdt ons gefocust op het hoog houden van de kwaliteit en het streven naar continue verbetering. Het gaat niet alleen om productinnovatie, maar we dagen onszelf voortdurend uit om nieuwe manieren te vinden om op lange termijn waarde te creëren voor onszelf en voor onze klanten. Zo hebben Ceva en Wageningen Bioveterinary Research in 2018 een strategische alliantie gevormd om de wereldwijde dreiging van bestaande en opkomende ziektes tegen te gaan.

Ceva Technical Service Team Swine
Dr. Peter van der Wolf +31646959963
Drs. Emile Libbrecht +31627140942

Via E-Mail: Benelux@idt-biologika.com

Dr. Peter van der Wolf
+31 (0)6-46 95 99 63
peter.van-der-wolf@ceva.com

Drs. Marlies Olde Monnikhof
+31 (0)6-10 13 77 67
marlies.oldemonnikhof@ceva.com

Drs. Susan Kars-Hendriksen
+31 (0)6-46 70 29 58
susan.hendriksen@ceva.com

Drs. Steven Van Colen
+32 (0)493 09 71 50
steven.van-colen@ceva.com

Meer informatie

www.ceva.nl