Hipra partnerberichten

HIPRA is een veterinair pharmaceutisch bedrijf dat zich toegelegd heeft op het onderzoek, de productie en het op de markt brengen van producten voor Animal Health. Het familiebedrijf HIPRA is opgericht in 1954 een heeft het hoofdkantoor in Amer (ten Noorden van Barcelona) in Spanje. Lees over HIPRA onderaan deze pagina

Berichten per diersoort:
Rundvee Varkens Schaap/Geit Niet specifiek
▲ Naar boven

Over Hipra

HIPRA is een veterinair pharmaceutisch bedrijf dat zich toegelegd heeft op het onderzoek, de productie en het op de markt brengen van producten voor Animal Health. Het familiebedrijf HIPRA is opgericht in 1954 een heeft het hoofdkantoor in Amer (ten Noorden van Barcelona) in Spanje.

HIPRA is er sinds lange tijd van overtuigd dat de toekomst van diergezondheid in de preventie van dierziekten ligt. Daarom is HIPRA zich ca. 10 jaar geleden al gaan specialiseren in het ontwikkelen van innovatieve preventieve oplossingen met een toegevoegde waarde. Alle producten van HIPRA zijn gemaakt volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en voor toepassing in voedselproducerende dieren, voornamelijk varkens, rundvee en pluimvee. Omdat HIPRA onderzoek zeer belangrijk vindt gaat 9 % van de jaarlijkse turnover naar R&D.

HIPRA heeft een brede range van zeer innovatieve vaccins, een geavanceerde diagnostische service en een eigen lijn van diagnostische kits.

HIPRA is aanwezig in meer dan 20 landen met een eigen organisatie en productielocaties zijn strategisch geplaatst in Europa en Amerika. HIPRA haar grote wereldwijde distributie netwerk maakt het mogelijk om klanten te bedienen in meer dan 100 landen op alle continenten.

HIPRA zet zich in voor kwaliteit, ondersteunen van de landbouwsector, en voor sociale, economische en ecologische verbetering.