Over ons

Veearts en Veehouder en Veearts

Veearts en Veehouder en Veearts vormen samen het onafhankelijke platform voor landbouwhuisdierenartsen en haar eindgebruikers.

In vakblad Veearts lezen landbouwhuisdierenartsen vier keer per jaar verdiepende artikelen over onder andere praktijkmanagement, wetgeving, wetenschappelijk onderzoek en diergeneesmiddelen. Ook komen de dagelijkse werkzaamheden van de dierenartsen op de veehouderijbedrijven aan bod in artikelen. In interviews vertellen collega-dierenartsen en andere professionals over wat hen bezighoudt en hoe zij aankijken tegen de ontwikkelingen in de veterinaire en agrarische sector.

De onafhankelijke website Veearts.nl richt zich ook uitsluitend op landbouwhuisdierenartsen, met nieuwsberichten, achtergrondartikelen en een archief met artikelen uit vakblad Veearts. Een deel van de artikelen zal exclusief voor abonnees beschikbaar zijn, net als een digitale versie van het vakblad. Naast de redactionele artikelen biedt Veearts.nl toeleveranciers van landbouwhuisdierenartsen (bijv. farmaceuten) de mogelijkheid om voor of achter de login (o.b.v. abonneenummer) partnercontent te publiceren.

Veehouder en Veearts is een vakblad over diergezondheid voor melkveehouders en veehouders met kleine herkauwers. Het blad verschijnt vier keer per jaar. De redactieadviesraad van Veehouder en Veearts bestaat uit vijf dierenartsen; zij denken actief mee over de inhoud van het blad en schrijven zelf artikelen. Landbouwhuisdierenartsen kunnen Veehouder en Veearts aanbieden aan hun klanten/veehouders om hen te informeren over diergezondheid, maar ook voor klantenbinding. De artikelen uit Veehouder en Veearts zullen op de website veehouderenveaarts.nl exclusief voor abonnees worden gepubliceerd, net als een digitale versie van het vakblad.